banner vervolg

Duurzaamheid

De zorg voor het milieu zit in onze genen. Als toonaangevend milieubedrijf leveren wij een belangrijke bijdrage aan het milieu. Door innovatie en ondernemerschap voeren wij afvalbeheer, afvalverwerking en afvalmanagement op een milieuverantwoorde en duurzame wijze uit. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is dan ook geen nieuw onderwerp voor Shanks, wij zijn er al jarenlang mee bezig. Wij zijn van mening dat succesvol ondernemen met respect naar de maatschappij tot betere resultaten leidt voor onze eigen organisatie, onze klanten en zeker niet onbelangrijk, de samenleving in zijn totaliteit.

Vind hier meer informatie over ons MVO beleid.

Recyclen

Het recyclen van afvalstoffen en afvalstromen is de kernactiviteit van Shanks en daarmee zijn we in de basis verbonden met het thema duurzaamheid. Wij kunnen meer grondstoffen en energie herwinnen uit afval. Met een recyclingpercentage van 87% behoren wij tot de koplopers in de afvalverwerkingsbranche.

Shanks streeft naar een evenwichtige benadering die de samenleving verduurzaamt, de ecologische voetafdruk van onze klanten verlaagt en ons bedrijf toekomstbestendig maakt. De samenleving vraagt steeds nadrukkelijker om integratie van “people, planet en profit” en dus Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.