Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Herbruiken van afvalstoffen

Door afval op de juiste manier te scheiden kunnen veel afvalstoffen een nieuw leven krijgen als andere producten of als grondstoffen voor nieuwe producten. Wanneer bijvoorbeeld zink uit batterijen direct wordt gescheiden bij de inzameling van afval, kan dit gebruikt worden bij de productie van nieuwe dakgoten. Dit is een goede manier om de hoeveelheid restafval te beperken en zo bij te dragen aan een beter milieu.

Wilt u weten wat het u kan opleveren wanneer u uw afval bij Shanks laat verwerken? Vul dan de Afvalwijzer in of neem direct vrijblijvend contact met ons op!

Recyclen voor een duurzame toekomst

Het doel van Shanks is om zo veel mogelijk afval te recyclen. Hiermee willen wij positief bijdragen aan een duurzame toekomst. Shanks zamelt afvalstoffen en reststoffen in om deze vervolgens te hergebruiken en er iets nuttigs mee te doen. Onze slogan is niet voor niets 'Making more from waste'. In de afgelopen jaren heeft Shanks jaarlijks maar liefst 88% van al haar ingezamelde afvalstoffen kunnen hergebruiken. Hiermee is Shanks een toonaangevend milieubedrijf in Nederland en tevens de grootste onafhankelijke afvalinzamelaar van Europa.