Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Dag van de Duurzaamheid

8/10/2018 - 10 Oktober is het weer de Dag van de Duurzaamheid. Dit jaar is het een speciale editie, want deze dag wordt alweer voor de tiende keer gehouden. Tijdens de Dag van de Duurzaamheid geven bedrijven, organisaties en overheden aandacht aan het thema duurzaamheid en worden in het gehele land activiteiten georganiseerd die in het teken staan van duurzaamheid.

Op deze manier kunnen we elkaar laten zien hoe duurzaamheid past in ons dagelijks leven en hoe dat mogelijk gemaakt kan worden. Ondanks dat er al veel stappen zijn gezet om Nederland duurzamer te maken, zijn we er nog lang niet. Iedereen kan deze dag meedoen om duurzame ideeën te delen of inspiratie op te doen.

Staat uw organisatie deze dag ook stil bij duurzaamheid? Probeer te bedenken hoe uw organisatie duurzamer kan worden en overtuig uw collega’s. Als iedereen meedoet komen we steeds dichterbij een circulaire economie.

Er zijn veel verschillende activiteiten gedurende deze dag. Kijk voor meer informatie op de website van de Dag van Duurzaamheid: http://www.dagvandeduurzaamheid.nl/

Terug naar overzicht