Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Investeren in duurzaamheid

16/7/2018 - Heeft u uw spaargeld langere tijd niet nodig of bent u van plan om te investeren? Kijk dan eens op www.duurzaaminvesteren.nl. Via deze website kunt u investeren waardoor u een combinatie heeft van financieel en maatschappelijk rendement.

Op de website van Duurzaaminvesteren.nl staan verschilllende beleggingsmogelijkheden die verbonden zijn aan projecten met als gemeenschappelijk doel het versnellen van de energietransitie. Het gaat om proposities in zonne-, wind- en waterenergie projecten en projecten om energie te besparen.

Investeren gaat makkelijk; het is een kwestie van lezen van de documentatie van de verschillende projecten, een project kiezen dat bij u past, een account aanmaken en aangeven hoeveel u wilt investeren. Het feitelijk betalen van de investering gaat online.

De organisatie heeft een AFM vergunning als beleggingsonderneming. Let op: het blijft investeren waarbij u het risico loopt (een deel van) uw geld te verliezen. Investeer daarom alleen met geld dat u echt kunt missen. Kijk voor meer informatie op: www.duurzaaminvesteren.nl

Terug naar overzicht